Over mij

avatar

Ik ben Karin van de Weerd, gecertificeerd SIMA®Loopbaanbegeleider en Stress- en burnout coach.

Na mijn HEAO-opleiding heb ik diverse HRM-functies gehad in de gezondheidszorg en het bedrijfsleven. De rode draad in mijn leven is de interesse in mensen en wat hen drijft. Ik bied graag een luisterend oor. Ik kwam er steeds meer achter dat mijn passie ligt bij het werken aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Ik heb de knoop doorgehakt en ben voor mijzelf begonnen als loopbaanbegeleider. In meerdere loopbaantrajecten kwam ik coachees tegen met stressklachten en dat was de aanleiding dat ik de training Verdiepend Coachen bij Stress en Burnout heb bij het Europees Instituut de Baak heb gevolgd. Met heel veel plezier en voldoening begeleid en coach ik mensen bij loopbaanvragen en bij situaties van stress en burnout.

Ik ben praktisch, nuchter en vind humor een mooie manier om te relativeren. Vertrouwen, gelijkwaardigheid en wederzijds respect vind ik belangrijke waarden.

Om ook bezig te blijven met de ontwikkeling van mijn eigen professionaliteit ben ik lid van een intervisie-groep en neem ik deel aan SIMA®-inspiratiedagen. Ik ben aangesloten bij MOtAM, een landelijk netwerk van coaches. In mijn werk hanteer ik de Ethische Gedragscode van de NOBCO.