Werkwijze

Kennismakingsgesprek

Na ons eerste contact volgt altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin heb jij de ruimte om iets te vertellen over jouw situatie en waar je naar op zoek bent. Ik kan je dan toelichting geven op mijn aanpak en manier van coachen en begeleiden. Als dat geschikt is voor jouw vraag én er is een klik waarop we kunnen werken aan een vertrouwensband, dan kunnen we het traject starten.

Loopbaanbegeleiding

Het motivatie-onderzoek bestaat uit een traject van 7 sessie van 1,5 uur en tussentijdse opdrachten om te reflecteren. Je ontvangt een uitgebreid rapport; jouw persoonlijk MotivatieKompas®. Aan de hand daarvan kijken we samen in hoeverre jouw huidige werk daarop aansluit of welke elementen essentieel zijn in jouw toekomstige functie. In een actieplan leggen we vast welke stappen je kunt nemen om je huidige situatie te verbeteren. Tot slot werken we aan jouw persoonlijke pitch waarin je in jouw woorden vertelt wat jou drijft en motiveert.

Het kan ook zijn dat je je motivatie wel helder hebt maar behoefte hebt aan begeleiding bij je volgende stap. In dat geval kun je kiezen voor een aantal losse gesprekken.
De investering voor het motivatie-onderzoek:

  • Particulieren € 1.250 exl. BTW
  • Bedrijven € 1.450,- excl. BTW

Stress- en burnoutcoaching

Na de kennismaking volgt de intake. De intake is bedoeld om verder inzicht te krijgen in jouw situatie, jouw klachten te inventariseren en wederzijdse verwachtingen uit te spreken. We formuleren jouw coachvraag en op basis daarvan maken we een plan van aanpak. Daarna start de daadwerkelijke coaching.

De duur van traject hangt sterk af van de coachvraag en jouw behoefte. Gemiddeld genomen zijn er 6 à 8 sessie nodig om tot gewenst resultaat te komen.
De investering is voor:

  • Particulieren € 85,- per uur excl. BTW
  • Bedrijven € 125,- per uur excl. BTW

Als de coaching wordt vergoed door de werkgever kunnen we een inschatting maken van de benodigde sessies en een passende offerte maken.

Vergoedingen

Ben je een bedrijf of zzp’er dan kun je de kosten van coaching opvoeren als bedrijfskosten.
Ben je particulier dan kun je bij je werkgever informeren of je coaching ‘kan worden vergoed vanuit je opleidingsbudget. De investering voor het volgen van een opleiding of training is veelal hoger terwijl een coachtraject vaker als effectief wordt ervaren. De kosten van loopbaanbegeleiding en/of coaching zijn onder voorwaarden als scholingskosten aftrekbaar. Voor meer informatie hierover kun je terecht bij de Belastingdienst.